ти лише мiм

Иулия Пономаренко
Пробачте, іноді буваю я різкою,
І не такою жіночною, якою
Хотіли б бачити постійно ви мене...
Повірте, я насправді не така...
Життя та прикрощі, не скрою,
Доводять іноді до сказу і мене,
Та все мине...
Поволі, потихеньку, step-by-step,
Гусениця метеликом злетить у степ.
Затріпотить, розправить крила -
Я злітаю!
Життя чудове!Малюю посмішку, бо знаю -
Без неї пропадеш у цій ігрі...Ти - мім!..
Мовчи. Всміхайся. Цілуй зад усім!....

3.09.2012