Пам ятаю!

Тоничка Коротнян
І як "кохаю" ти мені сказав,
І як пішов дощ тоді у спеку.
Одним лиш поглядом мене спіймав,
Хоч я була від тебе так далеко.

І як від дому ти мене забрав,
І як познайомив ти з батьками.
Одним лиш рухом, наше життя намалював,
Наповнивши його веселими/сумними ти речами.