Можливо!..

Иулия Пономаренко
Весною мені неймовірно зимно
Думками про тебе повніє моє ціле Я
І кличу тебе кожної миті й хвилини
та не для нас ця створена земля..

усе навколо мені голосно кричить –
ні!неможливо!ти полиш думки!!
Та всупереч усім закохана нестримно..
І подумки шепочу посмішці твоїй...

8.04.2012