двомовна розмова

Иулия Пономаренко
Із кожним днем міцніше та міцніше
Стискає диво-янгол моє серце..
Від подиву я дихаю все повільніше,
Чи зможу вибратись колись живцем?..

Туман.Лондонський міст і Темза?Гірше..
Хмара кохання далі вже несе.
Чи може зупинюсь десь під Парижем?
Та ні.Лечу.Водоворіт.Кільце.

Зелені очі.Усмішка - все мов уперше...
Струм.Блискавка.Удар.Laissez...
Чи можу доторкнутись, puis-je?
Tu es un ange..Veux-tu passer?!..

Non.Reste.Car moi, je t'aime.
Je n'peux pas vivre sans voir toi..
Je sais deja ton ame riche,
Ne dis pas moi "au revoir"!..

6.09.2012