Сто години

Радко Стоянов 2
    На Военен клуб- Ямбол

Сто години да обичаш
дом, родина, челяд мила!
След мечтите си да тичаш
с вяра, упоритост, сила.

Сто години да раздаваш
красота на всички хора.
Бурите да побеждаваш,
да се трудиш без умора.

Сто години храм духовен
на заветна, горда слава.
Благороден дълг синовен
и сърце като жарава.

Сто години – път достоен,
светлина, мечти красиви!
Дух градивен, неспокоен,
ЗА ДА ИМА ДНИ ЩАСТЛИВИ!