Все, що E у нас

Владимир Ивашина 2
Чорна безнадія,
Нам ціна-- мідяк.
А душа сіріє,
А душа німіє,
Не помре ніяк.

Сатаніє влада,
Крутить дідьків млин:
Президент і Рада –
Хто з них більше вкраде,
Той і "справжній син".

І такому "сину"
Довгих років п’ять
Можна Батьківщину -
Рідну Україну -
Сміло продавать.

А в лиху годину
В енний день і час
В куплену «хатину»
У чужу країну
Він втече від нас.

Так було і буде,
Бо такі ми є,
Схаменіться ж люди!
Подивіться люди
На життя своє!

Чорна безнадія
І"терпіть!" - наказ,
Знівечена мрія,
Влада, як повія –
Все, що є у нас.
2003