Carry me away from here

Ô¸äîð Ñàìîéëåíêî
Carry me away from here,
Where Sun’s voice I can not hear.
Where the ladder is going down,
Where the King has lost his crown.

Awake, awake from your doomed life.
Awake, awake from freaky mind.

Bring my soldiers to the North,
Let them travel back and forth,
Let respond to hammer sound,
Needs revenge for those who’s downed.

Awake, awake from your doomed life.
Awake, awake from freaky mind.
Awake from silence ever known.
Are you ready to forget everything
To realize the greatest story ever told.

Carry yourself away from here,
Where Sun’s voice you can not hear.
House you built for children’s laugh
Became a prison,
Became a prison,
Enjoy the existence only on half.

Awake, awake from your doomed life.
Awake, awake from freaky mind.
Awake from silence ever known.
Are you ready to forget everything
To realize the greatest story ever told.