***

Денис Майданюк
на беларускай мове
першае спадзяюся

Касе Глухоўскай
прысвячаецца

мой цягнік
цягне за сабою памяць
даўжынёй у восем вагонаў
а за акном ў агонії восень

мой цягнік
усё далей памяць гоніць
з поўдня на поўнач
а за акном беларуская ноч
а яшчэ ты
і яшчэ
я.

14.11.2013, Менск-Віцебск