Т1аккха-м вай кхетар ду вовшех

Петимат Абубакарова
Хьиййначу  лаьттах  д1аийна ,
Дег1-орам  мурбала  боьлча,
Бакъонан  ков-стигал  сийна,
Дуьненан харцонел тоьлча,

Исрапил-маликан  зурма
Шен  мукъам  болийна  яьлча,
Дуьненна  деш хилла  хьурмат,
Синошна дазделла, хьаьхча,

Адамийн  диканаш-вонаш
Цу  мизантерзанца  оьзча,
Г1ибатийн,питанийн  муонаш
Ца йинчу 1амалал тоьлча…

Т1аккха-м вай кхетар ду вовшех,
Дуьненахь вовшех ца даьшнарш,
Питанаш  даржадеш  д1аьвше,
Г1иллакхе 1адаташ хьаьшнарш.