Встань iз колiн, Велика Русь!!!

Наталья Кислощук
Дніпро вже не реве - волає:
Бо...на Майдані ллється кров...
То Україна розриває
Кайдани - ланцюги оков...

Та тільки, чом же, брат у брата
Стріляє?...Ми ж усі - народ!
Доволі!!! Крові забагато,
Щоб жирував у влади зброд...

Бандити, що прийшли до влади,
Загарбали усе навкруг...
Та скільки ж можемо ми, справді,
Терпіть знущання волоцюг?

Дійшли вже до межі, до краю:
Кінець терпінню увірвавсь!
Дніпро, і той уже, волає:
"Моя Країно, піднімайсь!!!

За правду! За ідею! Волю!
Кинь клич бандитам: " Не зігнусь!!!"
Здобудь щасливу дітям долю!
Встань із колін, Велика Русь!!!"