Яз сулышы

Фаниль Асфаров
Челтер-челтер тамчы тама.
Куз яше тамган кебек.
Кышнын гомере утэрдер.
Кар суларында эреп.

Коннэн-кон кояш елмая.
Кузлэрне чагылдыра.
Язнын жылы коннэре бит.
Бигрэк тэ сагындыра.

Кояш кыздыра башласа.
Тамчы тынгы югалта.
Тубэ кыегыннан тамып.
Бозлы жеб булып ката.