Я кохана тобою

Елисавета Град
Я кохана тобою,я зараз живу!
Процвітаюсь і сіюсь,вростаюсь в траву...
Я вдихаюсь в повітря,тебе бачу в нім,
Мій Коханий,навік...Ти вже це зрозумів...
Я у щасті своєму - співаю,кричу!
Я розкидую крила і до тебе лечу!
Упіймай мене,чуєш?Збережи і не зрадь!
Не віддай,не забудь...Не скажи:"Не кохав"..
Я кохана тобою!Мій Коханий навік...
І ти зараз вже мій...Ти вже мій чоловік...
Ти повторюй мені,кожен день,повсякчас,
Що кохаєш мене!Все майбутнє - для нас!
Я з тобою розквітну,як барвінок в саду...
А без тебе зачахну...Нанівець пропаду...
Я в руках твоїх -пташка,тендітна і ніжна,
А в очах твоїх - лебідь,велична ,розкішна!
Я іду за тобою,бо ти доля моя!
Мій коханий навік,я навіки - твоя!

(с)Єлисавета Град 19.02.2014.