ЛИХО

Курикова Наталья
Прийшло в домiвку рiдну ЛИХО!
Ковтае сльози ненька тихо,
Синiв ховае краiна вiльна,
Вони були безстрашнi й сильнi
Майдан палае , ллеться кров,
Стрiляе снайпер знов i знов...
Гаранте ! Схаменись нарештi !
Це вже не iграшки в арешти,
Чи зможеш руки ти вiдмити ???
Спокiйно спати й далi жити???

Li
20/02/2014