Morning Star

Михаил Дубривный
Прохолода, наповнить мої груди
Ти бачиш, як я стою зайвим для тебе 
Страшно і порожньо, мушу звикати 
Розумієш від болю, не можу втікти

Повітря давить у груди, безвихідь
Забуття, відчуваєшь, тебе нема,
І не зворотне каяття,
Не треба бруду, лише попіл слів,
В подумках вирують 
 
Що для тебе, мої сподівання
Все мене, із серця, і із пам’яті 
Крихта дущі, залишиться с тобою,
Справді, я кохав твої зелені очі 

Втрачаю твоє тіло, приємне на дотик
Мій світ помирає, у темному полоні
Свідомість десь зникає, від важкої втоми
Тебе відпускаю на завжди, на волю   

Порожньо зовсім, навколо лише хмари
Холодні зорі, примарні мов сни
Порожньо зовсім, моя Morning Star
Порожньо зовсім, моя морнін стар

Незрозуміло, що люди хочуть від мене
Байдуже, цей день або інший
Тюрмою здається, моя квартира
Музика, не допомагає мені

Лише страшний дощ, за моїм вікном
Сірим, потроху поглинає мої думки
Вимикаю світло, і лягаю у ліжко
Залишаючись знову на самоті

Що я втратив, і міг би знайти
Душі спокій, тепло, я все полишив
Люблячі слова, тієї що любив
Нічого немає, лише пустка днів

Моя пам’ять лишила мені послання
Я напевно хворий, я сходжу з розума
Твій голос у скроні моїй, як війна
Лишив тільки сповіді, марні слова

Порожньо зовсім, навколо лише хмари
Холодні зорі, примарні мов сни
Порожньо зовсім, моя морнінг старс
Порожньо зовсім, моя морнінг старс