Майдан

Олег Алиев
Поднялась с колен Украина
Разорвала оковы свои
Погнала она бандитов
С Руськой святой земли!

Киев - мать городов руських
Дай Бога в помощь тебе.
Слава тебе Украина!
Слава Героям твоим!

***
Піднялася з колін Україна
Розірвала пута свої
Прогнала вона бандитів
З Руської святої землі

Київ - мати міст руських
Дай Бога в допомогу тобі.
Слава тобі Україно!
Слава Героям твоїм!