Поздравление Барадулину

Светлая Две Тысячи 10
Гады пралятаюць
Як восенню
Зграі
Ніяк не дагоніш,
Ніяк не уцяміш...
Ці згубіш,
Ці  не тое што
Зробіш...
Як азірнешся,
Баляць ужо
Косьці
Да Годнае
Сталасьці
Дзядзькі Рыгора
Крочыць нам
Трэба
Ужо з маладосьці. sw.sw

Усяго Вам найлепшага, дзядзька Рыгор!
Софіна Св.
01.03.2012