Это стихотворение написано давно!

Нина Дюбченко
Туча чорна
Туча хижа
Всю землю закрила
А злий вітер розмахнув
Свої черні крила.
Із душі тепло розвіяв
Поніс по долині
Заморозив мою душу
Не тане донині
Крига серце розриває
Милий нарікає
Що живу як у вісні
серце не співає.
Що не може
Вже зігріти його
Щире  слово
Голова така пуста
Наче там полова.
Бо в жалобі рідна ненька
моя Україна
нема долі, нема миру
ще й хоронять сина!

Очень жалко, что оно актуально сегодня!