Чистий аркуш

Вера Сурикова
Чистий аркуш паперу
Я тримаю в руцi...
Хочу, щоб зупинились
Хвилини оцi.
Бiлий аркуш, як янгол
Бiлий аркуш, як снiг.
Намалюю на ньому
Я сто тисяч дорiг.
Напишу я на ньому
Таємнi бажання.
Хай полинуть до Бога
Душi поривання.
Нехай збудуться серця
Таємнi надiї.
I частиночка сонця
Увiйде в мої мрiї...