***

Татьяна Ровинская
Плачуть очі, тужить сердце,
Спокою  немає,
На Вкраїні моїй рідній
Громадян вбивають.

Знов палає Україна,
Як у лихі годи,
Коли лютий ворожина
Знищив пів народу.

Схаменіться, Українці,
Не чиніть розправи!
"Кров людська, то не водиця",
Люди, Гоподь з Вами!

Дітям гір та полонини,
Всім добра бажаю.
"Ще не вмерла Україна"
У сердцях співаю.

20.02.14