Чорна хвилина

Стрикс Белая
Ти на руки своЇх синІв подивись, УкраЇно!
Вони склали Їх тІльки тому, що серця вже не б"ються...
Кожна мати померла в ту самую-чорну хвилину,
І в цю саму хвилину......той кат клятий все ще сміється...
Омивайся, ти, нелюдь, тим озером крові людської,
Адже ти присягався, що це твої ріднїї діти...
Незабаром! Тим озером кат приплеве й за тобою,
Ось тоді на могилах бійців поростуть лише квіти.