Люди, що ви робите

Екатерина Декиндл
Люди, що ви робите з країною?
Невже вам землі рідної не жаль?
Чи ви хочете Україну зробити руїною?
Кожного дня несете одну тільки печаль.

Скільки це все буде тривати?!
Я хочу миру для країни.
Давайте предків наших поважати!
Чи цього вони для нас хотіли?

Невже вам любо братів своїх вбивати?
Невже вам любо цю вести війну?
Досить українцям на майдані стояти!
Не руйнуйте чужу українську хатину.

Досить братам з братами воювати!
Адже ви, руйнуєте країну!
Невже ви нічого не розумієте?
Ми дуже любимо нашу Україну!