Чёрный вторник. Киев. 18. 02. 2014

Янина Косаковская
ЧОРНИЙ ВІВТОРОК(18.02.2014)

Була я зранку на Майдані – було тихо,
Та пополудні знов проснулось Лихо…
І смерть гуляє знову по Майдану!..-
ЇЇ я здожену та в очі гляну:
А там страшенна крижана пітьма…-
І шляху вже назад для нас нема! -
І Доля в нас, і Воля в нас одна! -
Проти народу почалась ВІЙНА!