Розiбратися не в змозi...

Владимир Прохода
Розібратися не в змозі,
Моє серце плаче...
Коник скаче по дорозі,
А куди не бачить...
Пов'язали чорні хустки,
матері, дівчата,
Не кажіть їм про здобутки,
Для них лише втрата...
Не чекайте манну з неба,
Бо усі ми грішні
Нам молитися всім треба,
Залишились гірші...
На живих лежить провина,
А могла не бути,
Україна ще повинна
В себе зазирнути...
Але мирно без насилля,
Шануючи Бога,
Тяжке буде всім похмілля,
А не перемога...


 П.В.М.      21.02.2014г.