Випробування

Карина Людоговская
Люблю вірші «пір’їнки». Найпростішими словами вони доносять до читача піднебесну думку. І здається,  ніби я вокаліст, що досяг найвищої ноти, але видихнувши, не спустошена.
Спочатку «пір’ячко» тремтить на гидкому каченяті, а згодом виблискує кришталем на Лебідці – Поезії.
Усе випробовується часом.