До перемоги ще далеко!

Сергий Труш
(присвячується всім Героям, що полягли за нашу кращу долю з листопада 2013 року)

Кров по Києву тече: вулицями, в жилах.
На Майдан злий «беркут» йде: мало мами били.
Що не можна брать чуже: життя та свободу,
Кулі віють у лице, ллють з брасбойтів воду.
  Спротив владі, криміналу. Досить! Натерпілись.
  Падали у прірву всі: мало не забились.
  Попереду – глухий кут.Повертаймо, браття!
  Йдем до місця, де були чистими всі плаття.
Хто покається й віддасть, те що крав щоночі –
То простить тоді його: та заглянуть в очі.
Хто ж тікати та в кущі, по маєтках пишних...
На позорища стіну і на суд!    Всевишній -
    Кару Сам зішле чітку, страшну, справедливу.
    Будуть внуки пам’ятати де взяли квартиру,
    І авто та пільг в податках – кров дітей, братів,сестер.
    Буде вражина жаліти, що в дитинстві не помер.
Київ ділить не Дніпро і не Схід та Захід.
Дороге на них пальто, майже міцний захист.
Хоч не батько він нам всім – добре биймо разом.
Чесністью ми рознесем вщент усю заразу.

Кров по Києві текла, і текти ще буде...
Та Героїв ця земля - повік не забуде.

Поет ХХ сторіччя 21 лютого 2014 року м.Варшава РП