Ще не вмерла Украина

Cherry S
Ще не вмерла Україна
Поки сонце не зійшло!
Ще не вмерла Україна
Поки жерти є ще.

Ще не вмерла Україна
Поки не продані братии,
Поки є у неї ще діти
Поки так вважаєш ти.

Або німцю й ляхові
Ми зовсім не продалися,
Щось в нас ще так залишилось
Ми живемо ще – кріпися.

Поки ми не побилися
Один на одного не пішли,
Поки щось у нас людське
Ще десь у душі знайшли

Тільки діти нерозумні
Майже вже все зіпсували
Ніж раніше пишалися,
Що їхні діди будували

Ще не вмерла? - Все в розрусі
Як у маренні - ось дивись,
Що її діти їй створюють.
Не вмерла - помре колись.