Любов в конверт

Единственная Ева
Хочу до болю тебе торкнуться,

Хоч ніжним словом ,і відгукнуться.

Хоч маревом прийти у мріях.

В спогадах ,в твоїх надіях.

Така нагода жити з болем,

Пройду одна, блукаю полем,

Кричу ім'я , в нічну імлу!

Я ще твоя !Мрія в золу!-

Осеним листям загориться,

Мені цей сон що денно сниться.
 
Печаль під серцем, в душі печаль

Шкода себе ,опущена вуаль.

По краплі сльози я збираю,

Тобі в конверті посилаю.

Видкрой конверт ,загублених уяв
 
Тугу далеку диханням розбав

і колір чорно- білий мій

Зроби цветним ,коханый мій, рідний
 
Хочу любов, що б знову ожила.

Прийшла весна ..як довго я спала !