Свiтло з висоти

Богуслава Турянина
Христе, Світло з висоти!
Потішаєш всіх в скорботі,
тільки жаль, що у марноті,
проживаєм свої дні.

Хтось торкається Тебе...
Серед гулкого народу,
знаючи Твою природу,
силу із Тебе візьме.

Має дуже сильну віру!
Постраждавши від людей,
і відрікшись від ідей,
вже не зірветься у прірву!

До нестями будеш радий!..
...Запитаєшся в присутніх,
хто пізнав, що Ти - Могутній,
і дасиш йому розради.