До злагоди, Украiна!

Валерий Петрович Бойко
          Хай  панує  мир  навколо,
                злагода  будЕ!
           Свари, бійки  нідочого,
             бо  Христос  прийде...
           і  тоді  вже  буде  пізно
             правєдність  шукать,
         треба  зараз  жити  гідно,
                щоб  ХРИСТУ
                не  зволікать.
   
     Він  страждав  за  нас  нестерпно
           і  поклав  своє  життя,
     щоб  то  стало  нам  дотепно:
            зле   чекає  майбуття
    тих, хто  злу  не  протиречіть
           і  каміння  приховав,
    так, провсяк, як  й  інші  речі
             та  недобрії  слова.