Майдан

Единственная Ева
Майдан ,сьогодні ми з тобою
В молитві мов живою водою ,
І в правди- мужність народу
Що стоїть за свою свободу
Проклятий захід рве країну!
Вбиває, та стріляє в спину.
Продажна влада-народне горе
Не переплыть сльозами море!
Ридае стогне враз земля!
Де ж тоді бог?...кричать бротья!
Хто допоможе у страшну мить?
Не дать їм землю полонить.
Протягне руку допомоги
Якого кликати тут бога ?
Де правда, а її немає!
там україна умирае!