ЖИВИ

Ксения Матвиенко
Країна палає
З любов'ю згорає
Ніхто вже не знає
Тікати чи ні
Подайте ви руку
тому, хто вмирає.
Бо він вже не знає
Чи жити, чи ні.
Любіть Україну,…
як рідную матір
Рятуйте її
Батьківщину свою,
яка вам давала усе чого хватить.
Ратуй Україну! Люби ти її!
©Ксенія Колодій