Заклик

Максим Зайковский
Збудись від сну, вилазь з нори, чатуй на сполох
Бо вже до самих до воріт дістався ворог
І поки мріяв ти і будував в майбутнє плани
Вдивляючись у світлу далечінь
Твій побратим, зализуючи рани
Зморився вже розстріляних лічить
Виходь бо не мовчи, висловлюй свій протест
Бо кожному  тягти з нас тяжкий хрест
Спокути від гріху у братовбивчий час
Так, кожна дія й бездіяльність має ціну
І навіть якщо патріот давно вже згас
Залиш всередині у собі хоч людину