Вiзьми мене за руку...

Иулия Пономаренко
Візьми мене  за руку,
Та йди зі мною на барикаду!
Дівчино, хлопче, борімось за владу!
Приведемо неньку-країну до ладу,
Збережемо її на віки!
Не боїмося політичної зради,
Бо сила та думка народна – найцінніші скарби!
Візьмемося за руки, люди!
Разом тільки волю здобудем.
Україною рідною ми живемо,
Борітесь та вірте! Та переможемо!
Візьми мене за руку,
Та йди зі мною на барикаду!...
Невже ми не віримо в народну силу та владу?
Країна, народ та мова – скарби триєдині…
Без них ми лиш хаос.. а з ними – єдині!

24.02.14