Мовчання

Джазовая Струна
 Мовчання - гріх? Невже провина?
Невже це біль в руках твоїх...
Промокла з горя скатертина,
Яку слова вже не спасуть ...і не знайдуть минулих втіх!!!
 Що було вже  - пройшло ..і без нагадки сенсу не являє..
А все що буде,нам вдихає, у груди крила мрій..
Минуле, і гріхи і біди.Все зникає..
Не з'явиться уже в житті моїм.
 Мовчання - гріх..не вірю.
Я з цим гріхом живу - літа.
В гріху люблю і вірю.
І молюсь до Всевишнього Христа!
 Мовчання - біль? Звичайно.
Якби ж ви знали, як воно болить.
А з часом, нам здається марно..
Та часу "марного" і не вернуть, не вбить.
 Життя - давайте  проживем його в мовчанні.
Бо кращий сміх - німий, і не покірний при сіянні.