ми пили коньяк, тамуючи кажна сво...

Анна Кириленко 2
Ми пили коньяк, тамуючи кожна своє.
Вже ніч поміж нами вмостилася без макіяжу.
Ти знаєш про мене усе, і все мені скажеш,
І дощ за дверима вчорашній день розіб є.


Ось так по краплинці із мене виходить печаль.
Та відстань весь час розриває твій голос у скайпі.
Що разу чекаєш на щось... і воно того варте,
Ми знову далеко, ми знову далеко...на жаль.
                24.02.14