***

Анастасия Рокс
Слава героям! Назавжди викарбувана мить
Патріотизму нашого, братерства й сили.
Вільні нарешті! Тільки от в грудях щемить…
Зависоку ціну заплатили…

Слава героям! Небесній сотні слава!
За волю України підставили свої чола!
Вони хотіли жити, та доленька лукава…
Не вберегла синів, не вберегла…

Смерть ворогам! Вже досить узурпації.
Нам остогид режим і той брехливий рот.
Слава синам та дочкам України! Слава нації!
Нам накипіло. А мова може йти про держпереворот?!

Не за політикантів ми боролись, ні!
Нам не потрібен ще один брехливий рот!
Вже хочемо, щоб це було не в сні:
народ за лідера, а лідер – за народ!

Наступник, пам’ятай! За тобою з неба
Слідкує свята Сотня, тож за честю стеж!
Не треба більш обіцянок, подач не треба
ти пам’ятай: зрадиш народ – то їхня кров на тобі теж!

Батьки, сини та дочки, браття-козаки!
Слава Україні! Героям Слава навіки!