Моэ кохання

Светлана Шезденко
Моє кохання
Єдине і останнє.
Та криється у ньому небезпека:
Занадто можу я зайти далеко.
Не вистачить бажання повернутись,
Зусиль, нагоди вчасно схаменутись.
Занурююсь, спокутуючи гріх
Пізнань смаку усіх любовних втіх.

Моє кохання - часте серцебиття.
Моє кохання - це крок до забуття.
Моє кохання межі не визнає.
Живи, кохання! Спасибі, що ти є!

Моє кохання
Єдине і останнє.
Мене, як поклик, вгору надихає,
Тебе - неначе хто в ярмо впихає.
Не зайвим би було порозуміння.
Яку підкаже відповідь сумління?
Платити чим мені за необачність,
Отримуючи кут глухий, як вдячність.

Моє кохання, як підсумок життя.
Моє кохання - твоє розкаяття.
Моє кохання, як нездоровий глузд.
Ти в ньому, як в болоті - не вирвався, загруз...


Написано від ЛГ