Ангел мой укр. Мий Янголэ

Бэлла Норман
Мій Янголе, мене ти відведи
Від туги,  від журби.
Мій Янголе, мене ти захисти
Від суми, від біди.

Сховатись ніде, всі ми, як один
На війні, сатани.
Тікали б, може, та за нами дім:
Мати, жінка, донька й син.

Мій Янголе, ти нас всіх відведи
Від туги, від журби.
Мій Янголе, ти нас всіх захисти
Від суми, від біди.

Пліч о пліч стали – ми одна сім’я
Львів, Донецьк, ти і я.
В нас України іншої нема,
І з нами Бог, а не пітьма.

Мій Янголе, ти нас всіх відведи
Від туги, від журби.
Мій Янголе, ти нас всіх захисти
Від суми, від біди.