Girl Easy A

Общественный Деградант
walkin on the street
 forward and back
 I'll hoping to meet
 like on magazine's back
 hot babe which I need
 on my lips blood smack
 I'm want a fresh meat
 My heart's fast beat

 I wanna be your boyfriend
 I wanna be your boyfriend

 Girl   Easy  A
 I  wanna  play
 Girl Easy A
 you must stay
 Girl Easy A
 on a bed lays
 Girl Easy A
 found own way
 Girl Easy A
 I wanna play

 I'm running so fast
 I don't want be last
 emotions are waste
 I saw you crossed
 My street is worst
 wish you're not a ghost
 Lays on a gold coast
 and you are best
 with naked chest
 my eyes feel rest

 I wanna be your boyfriend
 I wanna be your boyfriend

 Girl   Easy  A
 I  wanna  play
 Girl Easy A
 you must stay
 Girl Easy A
 on a bed lays
 Girl Easy A
 found own way
 Girl Easy A
 I wanna play