Небесна Сотня

Владимир Ермолаев
Небесна Сотня - Де ти? Відгукнись!
Чому так легко, невагомо
Ти відлітаєш раптом від землі
Залишивши мене на самоті
Залишивши мене одного…

Мій Синій Кінь спинись, постій!
Візьми мене в похід востаннє!
Мій Синій Кінь… Чому не чуєш ти?
Мій Синій Кінь, візьми, благаю!

Що ти приніс? Рік Синього Коня…
Навіщо ковдрою не треба укривати?
Тих вершників, навіщо без меня…
Той Синій Кінь став дерев'яній…

Ні! Синій Кінь в моїх руках!
В руках мільйонів запалає вогнем
Небесна сотня, як Чумацькій шлях,
Летить по небу Небесна Сотня!

24.02.2014р. м.Бровари