думки вголос

Твоя Майская
А в нації ще є надія,
Що не вмремо від кулі в спину.
Що снайпер викине гвинтівку,
Ненька отримає листівку.
Від сина :" Мамо,все гаразд,
Тільки стріляють раз у раз.
І я живий, от тільки інші,
Що вчора були сміливіші
Загибли. Царство їм небесне.
Я повернусь,матусю,чесно!"
Вона заплаче,як побачить,
Отой майдан,що мертвим став,
Дніпро і кручі також плачуть,
За що дідусь твій воював?
За тих,хто мертвий на асфальті,
Чи може, тих, що вже в землі,
Ми ж люди, люди, схаменіться,
Інакше, не вернутися з петлі.