Прив тання з ср бним вес ллям

Сергей Усенко 2
Срібне весілля,
Одне з кращих свят!
І наше подружжя
Вдягає наряд.

Коли подружжя
Прожило вже стільки років дружньо.
Й сім'я трималася завжди,
Чудово, гарно й мужньо.

Ми вас вітаємо усі,
І з цим чудовим святом!
Й бажаємо, щоб вижили,
Ще довго і багато.

Щоб всі незгоди на шляху,
Ви завжди подолали.
І діти ваші, вам в житті,
Завжди допомагали.