Героям слава!

Светлана Гета
 Хто дав наказ? Невже нема у ката
Ні грама совісті, ні краплі каяття?
 Хто право дав йому на те, аби забрати
 Те найцінніше, що нам дав Господь – життя?

 Хто присягав народові на вірність
Безжально його в груди розстріляв,
 А він був свій – такий же українець!
Він вірив в кращу долю, жив, кохав!

І вже ніколи в клас не ввійде вчитель,
 Що лиш зробив до барикади крок,
Повстав за те, щоб впав тиран-гнобитель,
Він учням найцінніший дав урок!

 І не пізнає тата син маленький,
 Батькам не дочекатися синів!
І не обійме більше донька свою неньку,
А сина – батько, що завчасно посивів!

Вас більше ста, що полягли за волю
Прийняв Господь вас в свій Небесний Храм!
 Героям слава! Море сліз до болю!
 Небесна сотня! Я вклоняюсь вам!

Фото из Интернета