Ко Дню рождения В. Юсипюк укр

Бэлла Норман
З чого почати це вітання?
 Згадати те, що кажуть всі?
 Про щастя різні побажання,
 Про те, що важко в самоті.

 Що треба пару відшукати,
 Не дівчинки уже роки.
 Та ще онуків дочекатись,
 Жіночі долі всі такі.

 Повторюватись я не буду,
 Нехай щастить тобі в житті.
 Бажаю вигідного шлюбу,
 Але не забувай душі.

 Не притягай її до тіла,
 До розуму не підганяй.
 Нехай летить. Вона ж летіла?
 Пусти її і не тримай.

 Вона сама до тебе прийде,
 Лишень її покличеш ти.
 Само до неї серце вийде,
 Щоб визбирати всі квітки

 Які віддаш ти знову людям,
 Відчули щоб твоє тепло.
 І щастя більшого не буде!
 Єдине в цьому лиш воно.

 Таке от моє побажання:
 Літай, збирай і віддавай!
 Не витрачайся на чекання
 І долі-болі не шукай.

 Вітаю щиро, щиро, щиро!
 Як подруга і як кума.
 Моя душа уже злетіла
 І душу твою вже шука.

 Цілую, міцно обіймаю,
 Сьогодні хай не буде зле.
 І, ще раз я тебе вітаю,
 Піковська-Савченко О.В.




Дякую Юрію Зозулі за редагування.