сьогоднi...

Инна Бессараб
Не сходять з серця рани ще,
І якось не до радощів.
Із неба дощ стікає болем,
І нас немає вже… ніколи.
Пригріє сонце – відійде,
Душа сховалася в … ніде,
Слова, мов попіл у безодню,
Це ми... втрачаємо сьогодні…