Солодк моменти

Мария Мэр
Хочу я до тебе, мій любий,
До твоїх обійм жаданих,
Хочу бути з тобою,
Слухати серце ласкаве!

Колись мовив до мене,
Свої очі піднявши,
Тихо так шепотів ти,
Моє серце забравши!

І залишив для мене
Ті солодкі моменти,
І буду я берегти їх,
Щоб залишити в серці!