Туди, де цiниться життя!

Александр Тарадов
              26.02.2014р.

Нарештi встала Україна
Iз вiчно зiгнутих колiн!
Немов покинута дитина
Зайшла в понiвечений дiм.

„Покращення уже сьогоднi!"
Нам обiцяли на словах.
Насправдi ж у „Небеснiй сотнi" *
Для багатьох скiнчився шлях.

Покращення? - цинiзм i злочин!
Покращення? Помилуй Бог.
А в Межигірь'ї** слiпнуть очi
Вiд їх покращень i эпох.

I знову треба обирати
Керманичiв,.. партнерiв,.. шлях...
Та годi вже вслiпу блукати,
Зривайте шори на очах!

Прокинься, рiдна Україно!
Доволi cлiз i каяття.
Дорога є одна эдина
Туди, де цiниться життя!


* "Небесна сотня" - сотня невинних жертв, що загинули вiд куль снайперiв при спробi розгонy Майдану.

** Межигiрь'я - мiсцевicть поблизу Києва де знаходиться колишня резиденцiя президента Януковича.