Укра но, за тебе я молюся!

Ирина Броило
У мирний час в країні гинуть люди
Вони були за честь свого народу.
Тож них ніхто ніколи не забуде,
Ті хлопці полягали за свободу
Вже не зустріне мати сина
його в труні вона побаче
З кайдан повстала Батьківщина.
А ненька за синами плаче...
Я помолюся за країну,
і Бог розвіє цей туман
Її люблю лише єдину
Хай згине кривда і обман!
і зі сльозами на очах
Я запалю свічу яскраву
Прийшов бандитській владі крах
а наш народ отримав славу!
Хай знають всі по вмьому світу
Чого ми варті,ким ми є
Країна ще зазнає цвіту
Бо ми до смерті за своє!