Про любов

Ирина Броило
Мені здається що любові не існує
А може,просто,ще її я не зустріла
знов на вікні мороз квітки малює
Я хочу щоб любов мене зігріла
Та де ж вона?її ніде не має
чи може там де сонечко встає?
А може просто серце не кохає
та ні...любов на світі завжди є!
Її потрібно просто дочекатись
доля зведе спорілнені серця
Яким потрібно тільки закохатись
любов живе...і їй нема кінця
P.s