Боже, спаси!

Ника 1
Боже Всевладний! Спаси Україну!
Мирних людей від свавілля та зла
Стогін та біль хай до тебе долинуть
Чуєш, тремтить українська земля!

Боже, спаси наших діток коханих
Матір та батька, сестер і братів
Хай більш не буде вогню на Майдані
Як ти посмів все це, як допустив!

Брату стріляти у рідного брата
Матері плакати гірко вночі
Хай розійдуться всі люди по хатах
Боже! Спаси! Поможи! Припини!

Хай знову небо засвітиться синню
Сонцю всміхнеться мале немовля
Боже Всевладний! Спаси Україну!
Хай перестане ридати земля….



Бог Всемогущий, спаси Украину!
Мирных людей от смертей и от зла
Боже, неужто ты нас всех покинул?
Слышишь, как стонет от крови земля!

Деток спаси от войны и от брани
Наших родных не сведи до могил
Пусть разойдутся все люди с Майдана
Как же ты мог! Как же ты допустил!

Чтобы стрелял брат в родимого брата
Слышишь? За что? За какие грехи?
Стонет земля от огня и набатов
Боже! Спаси! Сохрани! Помоги!!!!

Пусть снова небо засветится синью
Пусть малыши улыбнутся с утра!
Бог Всемогущий! Спаси Украину!
Плакать пускай перестанет земля….